Vesti

Letovanje uz zvuke harfe – individualni intenzivan kurs / 2018.

Pinterest LinkedIn Tumblr

22. – 30. jul 2018. Utjeha, Crna Gora

Želite zanimljivo letovanje i aktivan odmor? Želite da probate nešto potpuno drugačije? Uživate u muzici, prirodi, druženju? Željni ste novih znanja?
Ako je odgovor „da“ onda je ovakav koncept odmora pravi izbor za vas!

Svim ljubiteljima harfe, kako početnicima tako i onima ambicioznima nudimo ulaz u fantastičan svet ovog Orfejevog instrumenta: način da steknu nova znanja, iskustva i druženje kroz muzička i teorijska predavanja i praktičan rad (sviranje) uz uživanje u prirodi, na moru.

Utjeha / Crna Gora
Termin: 22. – 30. jula 2018. (8 noći)
Cena: 250 EUR

U cenu je uključeno: smeštaj, 8 individualnih časova harfe, korišćenje harfe (za časove i vežbanje), pomoć pri vežbanju.

Kurs je namenjen starijima od 21 godinu i deci od 8 do 15 godina isključivo uz pratnju roditelja.

Tokom kursa obezbeđeno je korišćenje dva različita modela harfi: Camac / Korrigan 38 žica i unikatna harfa od 22 žice.

*Edukator na ovom kursu je diplomirana harfistkinja Željka Milošević. Ona svira harfu 18 godina i svirajući obišla je svet. Osnivač je prve privatne škole harfe u Srbiji i poslednjih pet godina se bavi izradom i popularizovanjem ovog instrumenta. Na harfi izvodi različite muzicke žanrove: meditativnu i improvizovanu ambijentalnu muziku, pop, rok, evergreen obrade, eksperimentalnu autorsku muziku u okviru multimedijalnog benda, itd. Detaljnu biografiju možete naći na: http://www.zeljka.harpomania.com/biografija.html

*Broj slobodnih mesta je ograničen. Uplatom 30% iznosa do 10. jula rezervišete svoje mesto ali je predhodno neophodno da pošaljete motivaciono pismo na temu “Zašto želim da sviram harfu na moru” koje ćete poslati  na mejl harpomania@gmail.com, putem ovog mejla ćete dobiti i uputstva za uplatu.

*Termini časova se usklađuju sa polaznicima. Tokom kursa se uče osnovi teorije muzike i solfeđa, tehnika sviranja harfe, sviranje muzičkog žanra po želji polaznika.

*Ako ste mislili da je harfu komplikovano svirati, prevarili ste se! Harfa je zbog logičnog rasporeda žica vrlo jednostavna za savladati. Pogledajte šta su drugi polaznici odsvirali nakon samo nekoliko časova:

*Lokacija i smeštaj:
Utjeha je malo turističko mesto na pola puta između Bara i Ulcinja. Nekada čuvena po letnjim zabavama danas je mirna oaza za sve uzraste. Velika plaža u Utjehi je dužine 300m i pokrivena je oblutcima. Ova plaža je u više navrata dobijala plavu zastavicu koju svake godine dobije 10 najčišćih plaža u Crnoj gori. Pored glavne plaže, na raspolaganju vam je i izbetonirana plaža dužine stotinak metara, kao i nudistička plaža dužine 20 metara sakrivena u stenama. Ada Bojana je samo udaljena samo 20km i rado ćemo vas tamo voziti kad god to poželite.
Kuća u kojoj ćemo vas ugostiti je udaljena 600 metara od plaže u mirnoj ulici na brdašcu iznad zaliva gde vetrić uvek pirka usled ruže vetrova, a neprekinuti pogled na more pruža spektakularne zalaske sunca. Kuća se prostire na tri sprata. Svaki sprat ima terasu širine kuće. U prizemlju su dve sobe i kupatilo. Na prvom spratu su veliki dnevni boravak, kuhinja i kupatilo sa wc-om. Drugi sprat čini velika prostorija sa još jednim kupatilom sa wc-om.

*Kontakt za sva pitanja:

Željka Milošević +381 63 468 834

harpomania@gmail.com

Javite se da prilagodimo paket vašim potrebama!

*Napomena:
Mogućnost organizovanog transfera sa aerodroma na upit, uz doplatu
Mogućnost smeštaja za vašu pratnju na upit, uz doplatu
Mogućnost vežbanja joge u kući sa instruktorom, uz doplatu

English version HERE

Comments are closed.