Vesti

Radionice harfe na moru

Pinterest LinkedIn Tumblr

2-9. avgust 2015. Utjeha, Crna Gora

Svim ljubiteljima harfe, kako početnicima tako i onima ambicioznima nudimo ulaz u fantastičan svet ovog Orfejevog instrumenta: način da steknu nova znanja, iskustva i druženje kroz muzička teorijska predavanja i praktičan rad (sviranje) uz uživanje u prirodi, na moru.

Radionice su namenjene polaznicima uzrasta starijeg od 21 godinu. Radionice su individualne i vode se na srpskom i engleskom jeziku. Nije neophodno da imate svoj instrument jer vam je na raspolaganju profesionalna keltska harfa Camac, model Korrigan od 38 žica. Radionice se održavaju dva puta dnevno po 30 minuta, u dogovoru sa polaznikom, a tokom ostalog vremena polazniku je omogućeno da vežba na instrumentu. Na radionicama se uče osnovi teorije muzike i solfeđa, tehnika sviranja harfe, sviranje muzičkog žanra po želji polaznika.

Cena radionica: 8 dana (7 noći) – 150 € a smeštaj u kući je potpuno BESPLATAN jer ovaj koncept pruža kako edukaciju, tako i uživanje, aktivan odmor ali i podsticanje avanturističkog duha i zdravog života.

Drugi termini su mogući uz dogovor ali bez besplatnog smeštaja u našoj organizaciji.

Mesta su ograničena. Uplatom 30% iznosa do 25. jula rezervišete svoje mesto ali je predhodno neophodno da pošaljete motivaciono pismo na temu “Zašto želim da sviram harfu na moru” koje ćete poslati  na mejl.

Edukator radionica harfe je Željka Milošević, dipl. harfista. Ona ima 30 godina, predaje na smeru Snimanje i dizajn zvuka u srednjoj muzičkoj školi, osnivač je škole harfe za sve uzraste u Novom Sadu, prijatna je i svestrana. Voli da putuje, kuva, vozi bicikl, bavi se organizacijom, često nastupa u sastavima ali i solo, svira obrade pop i rok numera, komponuje… Ona će biti i vaš domaćin, čekaće vas na stanici, dogovarati satnice radionica, organizovati različite aktivnosti i sviraće vam harfu 🙂 Željkinu biografiju možete naći na zeljka.harpomania.com

 

Comments are closed.