Vesti

Seminar harfe u okviru Družiciranja

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ove godine će u okviru Letnjeg muzičkog kampa „Družiciranje“ profesorka Željka Milošević održati seminar harfe za mlade harfiste, uzrasta od 8 do 19 godina.

Na ovom seminaru učenici mogu da rade na unapređenju postojećeg programa ili da uče nove kompozicije različitih žanrova (klasika, pop, rok, džez, etno, filmska muzika). Časovi su individualni a postoji mogućnost sviranja i kamerne muzike.

Osim seminara, biće organizovane i radionice za decu koja još nisu imala prilike da sviraju harfu, a želela bi da probaju.

U okviru seminara biće obezbeđena harfa sa preštimačima (Camac / Korrigan 38 žica) i male keltske harfe od 22 žice.

Ukoliko je i Vaše dete zainteresovano, možete ga prijaviti na OVOM linku. Prilikom prijave neophodno je navesti program koji dete svira u školi ili koji bi želelo da svira.

Ukratko o predavaču:

Željka Milošević je diplomirana harfistkinja koja je svirajući obišla svet. Ona je idejni tvorac i osnivač koncepta “Harpomania” koji pored edukacije za sve uzraste uključuje i izradu malih harfi, popularizaciju instrumenta, afirmaciju umetnika i izdavaštvo.

Na harfi izvodi različite muzičke žanrove: meditativnu i improvizovanu ambijentalnu muziku; pop, rok, evergreen obrade; eksperimentalnu autorsku muziku u okviru multimedijalnog benda itd. Sarađuje sa različitim izvođačima i nastupa često kod nas i u inostranstvu. Detaljnu biografiju možete naći na OVOM linku.

Comments are closed.